Καλέστε μας : 210 5710486

Μοσχαράκι bourguignon

Home  >>  Συνταγές  >>  Μοσχαράκι bourguignon

Μοσχαράκι bourguignon

Υλικά:

Μοσχαράκι σε μπουκιές

Μανιτάρια Μπέικον

Κρεμμύδι

Σκόρδο

Κόκκινο κρασί

Βούτυρο

Corn flour

Κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:
Ζεματίζουμε το μοσχαράκι και ύστερα το ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε σε βούτυρο το κρεμμύδι, το μπέικον και τα μανιτάρια.
Αφού ροδίσουν προσθέτουμε το μοσχαράκι.
Σβήνουμε με κόκκινο κρασί και συμπληρώνουμε νερό, αλάτι, πιπέρι.
Βράζουμε για περίπου μιάμιση ώρα.
Δένουμε το φαγητό με λίγο corn flour διαλυμένο σε νερό.
Προσθέτουμε λίγη κρέμα γάλακτος για να γίνει πιο κρεμώδες το φαγητό.

Καλή σας όρεξη!