Οι συνταγές των σεφ μας: Σαλάτα «συκάτη»!
Υλικά γιά την σαλάτα:
Λόλο πράσινο χοντροκομμένο
Λόλο κόκκινο χοντροκομμένο
Καρότο τριμμένο
Αποξηραμένα σύκα κομμένα σε ροδέλες
Σουσάμι ψημένο
Υλικά γιά το dressing:
Ελαιόλαδο
Μέλι
Balsamico
Λίγη μουστάρδα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ αμειγνύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας.
Χτυπάμε τα υλικά γιά το dressing, αλλά στην σαλάτα το περιχύνουμε μόνον λίγο πριν την σερβίρουμε.
Μιά εύκολη συνταγή με άρωμα εορτών, από την δημιουργό της κρύας κουζίνας Ευανθία – Ρούλα Τζέγκου
του εστιατορίου “το Καποδιστριακό”.