ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ»
Με το βραβείο “Καλύτερη ελληνική και διεθνής κουζίνα” τιμήθηκε το «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ», από τον γνωστό ιστότοπο “estiatoria.gr” στο πλαίσιο του Συνεδρίου για την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας “1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018”.
Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της διεύθυνσης ο κ. Δημ. Παπαθανασίου, ο οποίος ευχαρίστησε την Επιτροπή για την τιμητική διάκριση και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Το ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ» από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, έθεσε σαν στόχο να προσφέρει στον επισκέπτη του, ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις, παντρεύοντας αρμονικά την ελληνική, μεσογειακή και την διεθνή κουζίνα».
Φωτογραφία: 2ος από αριστερά ο κ. Δημ. Παπαθανασίου & 2ος από δεξιά ο Chef Αλέξανδρος Ανδριώτης.