Καλέστε μας : 210 5710486

Catering Βάπτισης

Home  >>  Υπηρεσίες  >>  Catering Βάπτισης

βάπτιση banner

Για τα μικρά μας αστέρια, δημιουργούμε ένα party γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα.

Θέτουμε στη διάθεσή σας την πολύχρονη πείρα μας στο ποιοτικό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Έχουμε δημιουργήσει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering υψηλών προδιαγραφών, γεύσης και αισθητικής ειδικά για εκδηλώσεις βάπτισης ή παιδικά πάρτυ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, οι chef μας, τα υψηλά ποιοτικά standards και η συνέπειά μας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να απολαύσετε την ημέρα εκείνη όπως την ονειρεύεστε.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσής σας διαθέτουμε συνεργαζόμενους χώρους σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (βλ. χώροι εκδηλώσεων), ). Μπορείτε επίσης να τη διοργανώσετε σε χώρο της επιλογής σας, στο προαύλιο της εκκλησίας ή στο σπίτι σας και εμείς θα ετοιμάσουμε ένα παραμυθένιο menu!

Για το ταξίδι σας στον κόσμο της γεύσης συνεργαζόμαστε και με τον διάσημο chef Άρη Τσανακλίδη, ο οποίος επιλέγει συνταγές από όλον τον κόσμο για να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το menu που θα επιλέξετε.

Κλείστε ραντεβού με τον υπεύθυνό μας και ελάτε για δοκιμή σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας. Επιλέξτε buffet ή καθιστό menu ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μαζί θα επιλέξουμε τα χρώματα και τις αγαπημένες γεύσεις των μικρών μας φίλων, το θέμα του party, τη διακόσμηση των τραπεζιών και του buffet, ενώ οι chefs μας είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν με φαντασία γεύσεις παραμυθένιες!

Επιλέξτε Αυθεντικό Catering και δημιουργήστε τη βάπτιση και το πάρτυ των ονείρων σας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας!