Καλέστε μας : 210 5710486

Εταιρεία

Home  >>  Εταιρεία

εταιρία banner

 

Το Αυθεντικό Catering της ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ αναλαμβάνει στη Βόρεια, στη Νότια και στη Δυτική Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τα Ιωάννινα αντίστοιχα, τη διοργάνωση εκδηλώσεων είτε στους συνεργαζόμενους με την εταιρεία χώρους είτε σε χώρους που υποδεικνύουν οι πελάτες της.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ στο χώρο της εστίασης ξεκίνησαν το έτος 1969.

Με παρουσία σε τουλάχιστον 30 πόλεις της Ελλάδος και με λειτουργία περισσοτέρων από 30 καταστημάτων, η Εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μαζικής σίτισης.

Η ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ ΑΕ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν το catering για:

– γάμους
– βαπτίσεις
– πάρτυ
– διάφορους εορτασμούς
– σεμινάρια
– συνέδρια
– εγκαίνια
– επαγγελματικά γεύματα κ.λπ.

Στόχος της εταιρείας είναι η παρασκευή γευμάτων, μικρών ή μεγάλων, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με έμφαση στην υγιεινή και ασφάλειά τους, αλλά και στη γευστική και αισθητική ικανοποίηση των πελατών της. Για το λόγο αυτό επενδύει στο έμπειρο προσωπικό, στα υλικά α’ ποιότητας, στην τήρηση των διαδικασιών (HACCP & ISO), στις συνεργασίες με γνωστούς οίκους για την προμήθεια εξοπλισμού και στην καινοτομία.

Από το 2015 λειτουργεί μονάδα στην Αττική (Αγίου Φανουρίου 33 – Αχαρναί), η οποία έχει εξοπλιστεί με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό.