Καλέστε μας : 210 5710486

Catering επαγγελματικών εκδηλώσεων

Home  >>  Catering επαγγελματικών εκδηλώσεων

 επαγγελματικά  banner

Για κάθε επαγγελματική σας εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, ή για τα meetings της εταιρείας σας, το Αυθεντικό Catering σάς προτείνει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, γεύσης και αισθητικής με ευέλικτες προτάσεις προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, οι chef, τα υψηλά ποιοτικά standards και η συνέπειά μας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για κάθε σας ανάγκη.

Η υποδομή, ο επαγγελματισμός και η οργάνωσή μας καλύπτουν απαιτήσεις υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι chefs μας δημιουργούν, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, γεύσεις εμπνευσμένες από όλον τον κόσμο με τις οποίες θα εντυπωσιάσετε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Διαθέτουμε συνεργαζόμενους χώρους εκδηλώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (βλ. χώροι εκδηλώσεων), καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διοργάνωση εκδήλωσης σε χώρο της επιλογής σας, στα γραφεία της εταιρείας σας, σε εκθέσεις και αλλού.

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα την οποία διασφαλίζουμε με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, ενώ παρέχουμε μεγάλη ποικιλία σε menu τα οποία ενημερώνουμε διαρκώς με νέες προτάσεις.

Επιλέξτε Αυθεντικό Catering και εξασφαλίστε την απόλυτη ικανοποίηση των καλεσμένων σας σε κάθε επαγγελματική περίσταση!