Καλέστε μας : 210 5710486

Χώροι εκδηλώσεων

Home  >>  Χώροι εκδηλώσεων

χωροι εκδηλωσεων

Η Εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και λειτουργία χώρων με υψηλές απαιτήσεις και έχει την ικανότητα να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βασισμένη στην τεχνογνωσία και στο εξειδικευμένο προσωπικό της.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από του χώρους για την εκδήλωσή σας, και εμείς θα φροντίσουμε την κάθε λεπτομέρεια!

καποδιστριακό

• Στο Κτήριο Κωστής Παλαμάς στο κέντρο της Αθήνας λειτουργεί καθημερινά «Το Καποδιστριακό» εστιατόριο. Πρόκειται για ένα χώρο φιλόξενο, δημιουργικό, ζεστό και ευχάριστο, με κύρος αντίστοιχο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύρια χρήση του Κτηρίου είναι η φιλοξενία εκδηλώσεων, όπως διαλέξεων μικρών ακροατηρίων, στρογγυλών τραπεζών, συμποσίων, δεξιώσεων, δείπνων, επίσημων γευμάτων κ.α..

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
facebook.com/EstiatorioToKapodistriakoKterioKostesPalamas

πλανηταριο

• Από την κλασική πολυτέλεια του ιστορικού εστιατορίου «Stain» στη Θεσσαλονίκη η Εταιρεία περνά στη σύγχρονη αισθητική των γεύσεων του «Planetarium Barestau», ενός μέρους ιδιαίτερου που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας, αλλά και να αποτελεί αυτόνομο προορισμό και έναν ξεχωριστό χώρο για εκδηλώσεις και δεξιώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις, επαγγελματικά γεύματα & παιδικά πάρτυ στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:
www.planetariumbarestau.grfacebook.com/PlanetariumBarestau